Loading

Om Parken

En viktig del av næringslivet og nærmiljøet på Notodden

Høgås Teknologipark har siden 1980 vært en betydelig del av industrien og på toppen av kompetanseutviklingen på Notodden. Og bygget tilhørte på den tiden Tandberg Radio.

I dag utvikler selskapene på Høgås Teknologipark tekniske løsninger og komponenter for offshore-, maritim-, og forsvarsbransje. Vi har også bred kompetanse på forretningssysemer, regnskap, bedriftsrådgivning og mye mer. Bedrifter som har valgt sine lokaler hos oss er fornøyde med fellesavtaler og miljø. Et godt arbeidsmiljø skaper vekst og arbeidslyst. Høgås Teknologipark har et skarpt fokus på vekst og innovasjon og kombinert med vår strategiske plassering på Notodden og kun 20 minutter fra Kongsberg gjør oss et perfekt sted for produksjon, utvikling og vekst.

Teknologiparken ligger plassert i Høgås på Notodden, ett av de mest attraktive boligområdene i byen. Det er nå flere boligområder i utvikling i Høgås. Fra Høgås og Teknologiparken har du utsikt helt til foten av Hardangervidda og Gaustatoppen og Lifjell, og rett utenfor døren har du flotte turområder og badevann.

Høgås Teknologipark tar samfunnsansvaret til næringslivet på alvor. Vi støtter opp lokale lag og foreninger for å skape verdi og livskvalitet for lokalsamfunnet. Vi sponser blant annet Notodden Fotballklubb, Snøgg IL og Høgås vel.